23 Nisan İlkokulu Müdür Yardımcımız İlknur SARGIN, sınıf öğretmenlerimiz Şerife BURSA ve Şaziye SÖNMEZ’in doğum günleri kutlu olsun. Bu güzel anları bir kutlama ile taçlandırmak isteyen Okul Müdürümüz Kudret GÜLŞEN, okul rehber öğretmenimiz Merve Melahat GÜNER ve sınıf öğretmenimiz Sevinç ER ile gizli bir kutlama organize ederek arkadaşlarına sürpriz bir mini kutlama hazırladılar. Bu konuda destek vererek sürprizimizi bozmayan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. İlknur SARGIN, Şerife BURSA ve Şaziye SÖNMEZ’e yeni yaşlarında tüm sevdikleriyle sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice yaşlar dileriz, iyi ki doğmuşlar, iyi ki 23 Nisan İlkokulu’nun Öğretmenleri olmuşlar.

13.06.2023 239

13-06-2023