3/D Sınıfı Öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle evdeki hayvan dostlarını okula getirerek, arkadaşlarına anlattılar.

3/D Sınıfı Öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle evdeki hayvan dostlarını okula getirerek, arkadaşlarına anlattılar.

3/D Sınıfı Öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle evdeki hayvan dostlarını okula getirerek, arkadaşlarına anlattılar, öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Öğrencilerim için harika, eğlenceli, sevgi ve neşe dolu, çok verimli bir etkinlik oldu. Bizi bu güzel etkinliğimizde de yalnız bırakmayan Okul Müdürümüz Kudret GÜLŞEN’e, Okul Müdür Yardımcımız İknur SARGIN’a, bizi ziyarete gelen 2/E sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Dilek SARGIN’a çok teşekkür ederiz.

 

Asya Guşef ÖZBEN’in Pascal adlı köpeği, Zeynep İrem BAŞPINAR’ın Duman adlı kedisi, Ege Koray YELKEN’in Zıpır adlı kedisi, Mete KARA’nın Maviş adlı muhabbet kuşu, Kerem DURSUN’un Yeşil adlı balığı, Mehmet Emir YÜKSEL’in Karabaş ve Ateş adlı balıkları 3/D Sınıfının hayvansever öğrencileriyle tanıştılar. Ayrıca İpek KARTALTEPE ve Utku UYAR’ın bugüne özel kendi hazırladıkları metin ile yaptıkları sunum da günümüze ayrı bir güzellik kattı. Bu medeni cesaret ve etkinlikteki destekleri için tüm öğrencilerime, hayvan dostlarımızın evden getirilmesinde bana yardımcı olan velilerime, ayrıca bugün iş yerinden izin alıp okula gelerek tüm fotoğrafları çekip bana destek olan Ayşegül ÖZBEN Hanıma da çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Bugünden sonra tüm öğrencilerim evde hayvan dostlarımızı beslemek için çok ısrar edeceklerdir.

05.10.2023 102