4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYATLAR KOMİTESİNİN  İNTERAKTİF EĞİTİMİNE KATILDI

4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYATLAR KOMİTESİNİN İNTERAKTİF EĞİTİMİNE KATILDI

Türkiye Milli Olimpiyatlar Komitesi ülkemizde çocukların ve gençlerin fiziksel aktivitelere katılımını teşvik etmek. spor yoluyla bedensel. duygusal. zihinsel ve sosyal yönden sağlıklı gelişimlerine katkıda bulunmak. Olimpiyat Oyunlarının dünyada barış. kardeşlik. mükemmellik ve çevre bilinci kavramını nasıl geliştirdiğini göstererek onlara bu bilinci aşılamak amacıyla ilkokul 4 ve ortaokul 5 sınıf öğrencileri için hazırladığı interaktif "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesini" yürütmektedir.

Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Prof.Dr.Necat Akdeniz Akgün Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde öğrencilerimiz olimpiyatlarla ilgili bilgileri eğlenerek öğrendiler.

13.12.2023 44

13-12-202313-12-202313-12-2023